BIG BAG VULMACHINES

De big bag vulmachines van Halk staan synoniem voor het nauwkeurig en op maat laden of verladen van bulkproducten. De machines kunnen op maat gemaakt worden voor alle soorten big bags, probleemoplossend en klantspecifiek.

HOGE CAPACITEIT

Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en bouwen van big bag vulmachines weten we hoe we voor u dagelijks het verschil kunnen maken. Zo zijn onze big bag vulmachines uitgerust met een opblaasbare balg en een pneumatische sluiting die er niet alleen voor zorgt dat u big bags stofvrij kunt vullen maar ook dat u een hogere capaciteit kunt bereiken, met minder medewerkers, door de opblaasbare balg heeft u maar één medewerker nodig om de big bag aan te sluiten.

OPLOSSING OP MAAT

Het stofvrij vullen en 100% optimaal vullen van big bags is slechts één van de vele maatoplossingen die we u kunnen leveren. Eigenlijk is alles in overleg mogelijk. Dus zoekt u een big bag vulmachine die moet voldoen aan uw specifieke wensen, neem dan eens contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden die het beste in uw bulkprocessysteem passen. 

CAPACITEIT

Big bag installatie enkellijns ± 30 ton/uur (Free flowing product in zakken van 1000 kg – 1 big bag/2 minuten).