CONTROLEWEEGSCHALEN

Voor lichtere toepassingen (zoals voor controles) ontwerpen, engineeren en bouwen we lichtere industriële controleweegschalen, standaard met een capaciteit tot 150 kg.
 

MAATWERK

Ook bij deze weegschalen staan de wensen van onze klanten voorop. Iedere weegschaal kunnen we geheel klantspecifiek uitvoeren. Niet alleen de weegcapaciteiten kunnen we afstemmen op uw behoefte, ook de plateaumaat stemmen we af op uw wensen. Al onze weegschalen kunnen uitgevoerd worden in RVS of in gelakt staal in de door u gewenste RAL kleur. Onze wegschalen worden standaard robuust uitgevoerd en kunnen tegen een stootje. Vanzelfsprekend kunt u bij iedere weegschaal een kalibratiecertificaat ontvangen als dat wenselijk is.
 

DEGELIJK EN BEDRIJFSZEKER

Omdat we weten hoe belangrijk een plateauweger is binnen een productielijn produceren we al jaren de constructies van onze plateauwegers in huis. Dat waarborgt de kwaliteit en perfecte werking. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan kunt u rekenen op ons serviceteam, dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staat. Een prettige zekerheid voor uw organisatie.
 

OOK TE HUUR

Heeft u tijdelijk behoefte aan een plateauweger, dan kunt u hem ook bij ons huren. Dit geldt zowel voor de zware plateauwegers als de controleweegschalen. Voor korte of langere termijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen.