HOPPERSYSTEMEN

In samenwerking met ons dochterbedrijf Ville, leveren wij hoppersystemen op maat. Deze systemen passen naadloos op onze opzakinstallaties, maar we maken ze uiteraard ook op maat voor uw bestaande systemen.
 

DIVERSE UITVOERINGEN

Doorgaans leveren we hoppersystemen die uitgevoerd zijn in staal, eventueel voorzien van een door de klant gekozen coating als eindlaag. Echter we bouwen steeds vaker hoppersytemen in andere staalsoorten zoals roestvaststaal, al dan niet voorzien van een eindcoating. Vooral bij het werken met agressieve stoffen biedt dit een solide uitkomst en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

MAATWERK

Net als bij al onze andere systemen, leveren we onze hoppersystemen ook als maatwerk aan, dusdanig dat ze naadloos aansluiten op uw opzakinstallaties. Op verzoek kunnen we de hoppersystemen uitrusten met niveaumelders voor eventuele aansturing van bulktransportbanden. Op deze manier wordt een optimale aanvoer van producten gegarandeerd evenals een goede werking van de installatie. Dit alles zonder risico tot leegloop en/of overloop. De hoppers worden standaard uitgerust met stofkappen om stofoverlast in uw werkruimte te beperken.