ZWARE PLATEAUWEGERS

De zware plateauwegers van Halk worden wereldwijd gebruikt. Ze zijn geschikt voor zware massa's en producten (standaard tot 6.000 kg) en afgestemd op uw behoeften.

Zo kunnen service, onderhoud, keuringen en kalibreerdiensten volledig op uw kwaliteitssysteem worden afgestemd en desgewenst bij u op de locatie worden uitgevoerd. De weegplateaus kunnen worden uitgevoerd met een breed scala aan optionele randapparatuur. Alle Halk-industriële plateauwegers zijn goedgekeurd door het NMi.
 

DEGELIJK EN BEDRIJFSZEKER

Omdat we weten hoe belangrijk een plateauweger is binnen een productielijn produceren we al jaren de constructies van onze plateauwegers in huis. Dat waarborgt de kwaliteit en perfecte werking. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan kunt u rekenen op ons serviceteam, dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staat. Een prettige zekerheid voor uw organisatie.
 
OOK TE HUUR
Heeft u tijdelijk behoefte aan een plateauweger, dan kunt u hem ook bij ons huren. Dit geldt zowel voor de zware plateauwegers als de controleweegschalen. Voor korte of langere termijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen.