SERVICE & ONDERHOUD

Onze service gaat verder dan het afleveren van een perfect product dat voldoet aan uw wensen en eisen. We willen graag dat onze machines u blijven bedienen naar volle tevredenheid. Mede daarom hebben we een eigen service en ondehoudsteam dat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaarstaat.

METEN IS WETEN
Met het aanscherpen van de wereldwijde regelgevingen en normeringen worden kwaliteitssystemen een steeds belangrijker onderdeel van onze economie. De gevraagde controlefrequentie van weegapparatuur - aangestuurd vanuit de wens van de opdrachtgever - neemt daarmee steeds meer toe. Om voor u de gewenste kwaliteit te kunnen garanderen, kunnen we geheel op maat een onderhoudscontract afsluiten, uiteraard gebaseerd op de laatste ISO-normeringen, inclusief het keuren en kalibreren.
 
EIGEN KEURMEESTERS
Omdat we topkwaliteit willen leveren, ook als u eenmaal een installatie bij ons gekocht heeft, hebben we een eigen team van kalibreer- en keurmeesters in huis. Wij keuren uw weegapparatuur desgewenst op locatie, uiteraard voorzien van een certificaat.