Weegoplossingen

Weegplateaus

Dé specialist in weegplateaus

Industriële weegplateaus – dé standaard in de Rotterdamse haven en ver daarbuiten. De plateauwegers van Halk zijn synoniem voor degelijkheid en betrouwbaarheid, op maat gemaakt en beschikbaar in een breed scala aan capaciteiten.

Gratis adviesgesprek

Kenmerken van weegplateaus bij Halk

  • Degelijk & betrouwbaar.
  • Diverse capaciteiten beschikbaar.
  • Volledig geaccrediteerd door het NMI.
  • Volledig in-huis ontworpen en gebouwd.
weegoplossingen

Plateauwegers: voor diverse ruwe materialen

De elektronische plateauwegers (EP) van Halk zijn een begrip in de Rotterdamse haven en ver daarbuiten. Deze zware plateauwegers staan bekend om hun degelijkheid, betrouwbaarheid en kunnen op maat en in een grote diversiteit aan capaciteiten worden geleverd. Standaard bieden wij plateauwegers met een capaciteit van 150 tot en met 6.000 kg. Halk ontwerpt, construeert en fabriceert alle weeginstallaties zelf, waarbij uw wensen ons uitgangspunt zijn. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een zwaardere uitvoering, is dat geen enkel probleem. Onze systemen zijn robuust, slim geëngineerd en kunnen al dan niet voorzien zijn van een kalibratiecertificaat.

controle

Controleweegschalen: voor checks & lichtere toepassingen

Voor nauwkeurige controles en inspecties biedt Halk een scala aan geavanceerde controleweegschalen. Ontworpen voor lichtere toepassingen, leveren onze controleweegschalen betrouwbare meetresultaten. Deze weegschalen zijn uitgerust met indicatoren die nauwkeurig gekalibreerd kunnen worden als een weegsysteem met één of meerdere bereiken. Het gebruik van O.I.M.L. R60 gecertificeerde load cells verzekert een precisie die voldoet aan de normen van de NMi. Kies voor Halk’s controleweegschalen en ervaar de perfecte combinatie van betrouwbaarheid en precisie in uw controleprocessen.

Weegplateaus

Alle weegoplossingen

Plateauweger EP6000

Plateauweger

Ontdek onze Plateauweger EP6000, geschikt voor gewichten tot 6000 kg, met gecoate milde staalpoeder en O.I.M.L. R60-gecertificeerde load cells.

Controleweegschaal EP150

Plateauweger

De HALK-EP150 weegschaal, met zijn robuuste constructie en gecertificeerde loadcel, biedt een veelzijdige oplossing voor nauwkeurige metingen.

Deskundig advies nodig?

Bij Halk gaan we verder dan alleen het leveren van weegplateaus. Onze experts begrijpen niet alleen de technische aspecten, maar ook de unieke behoeften van uw project.

Contact

Andere weegoplossingen

Alle weegoplossingen

Opzak installaties

Big bag vulmachines

Ventielzak vulmachines

Hopper systemen

Accessoires