Weegsystemen

Ventielzakvulmachines

Ventielzakvulmachines

Halk’s ventielzakvulmachines bieden zowel netto- als brutowegingssystemen voor nauwkeurige dosering en vulling. Met hoge snelheid en precisie garanderen ze efficiënte en betrouwbare prestaties.

Gratis adviesgesprek

Kenmerken van de ventielzakvulmachines

  •  Na weging wordt de ventielzak meteen gevuld.
  • Kunnen worden uitgerust met netto en bruto weging.
  • Doseren, vullen en wegen uiterst nauwkeurig en snel.
  • De installaties zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.
weegsystemen

Hoge precisie & snelheid

De ventielzakvulmachines van Halk kunnen worden uitgerust met zowel netto- als brutowegingssystemen. Met netto weging wordt het product nauwkeurig gewogen in een speciale netto weegbak, waarna de ventielzak direct wordt gevuld. Onze machines zijn ontworpen om met hoge precisie en snelheid te doseren, vullen en wegen, waardoor u verzekerd bent van efficiënte en betrouwbare prestaties.

Processen

Vullen op maat

Bij Halk kennen we geen geheimen als het gaat om het vervaardigen van ventielzakvulmachines. Onze installaties worden volledig op maat en naar de wensen van de klant ontworpen en gefabriceerd. Of het nu gaat om volledig automatische of halfautomatische processen, wij kunnen onze machines uitrusten met een scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ventielzak installatie enkellijns ± 9 ton/uur (Free flowing product in ventielzakken van 25 kg – 6 zakken/minuut.

Heeft u advies nodig of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We staan klaar om u te helpen!

Deskundig advies nodig?

Bij Halk gaan we verder dan alleen het leveren van weegplateaus. Onze experts begrijpen niet alleen de technische aspecten, maar ook de unieke behoeften van uw project.

Contact

Andere weegsystemen

Alle weegsystemen

Accessoires

Hopper systemen

Big bag vulmachines

Opzak installaties

Weegplateaus