Halk Weegwerktuigen

Over Halk

Dit zijn wij.

Welkom bij Halk Weegwerktuigen, een wereldwijd bekende producent van industriële weegsystemen met een geschiedenis die teruggaat tot meer dan 140 jaar. Onze missie is eenvoudig: wij ontwikkelen hoogwaardige weegwerktuigen die bulkproducten snel, efficiënt en nauwkeurig wegen, doseren en transporteren.

 

Bij Halk geven we vorm aan uw wensen door middel van flexibiliteit, maatwerk en verplaatsbaarheid in onze weeg- en vulinstallaties. Onze toewijding aan kwaliteit en expertise heeft ons wereldwijd erkend gemaakt in meer dan 60 landen.

 

Weegplateaus

Hoogwaardige weegplateaus voor nauwkeurige wegingen, ondersteund door onze expertise in weegtechnologie.

Opzakinstallaties

Opzakinstallaties, beschikbaar in vaste en mobiele configuraties, voor het efficiënt verpakken van bulkmaterialen.

Custom-made

Maatwerk weeginstallaties, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten, voor optimale prestaties en efficiëntie.

Halk Weegwerktuigen
Ons verhaal

De basis wordt gelegd

In 1881 werd Halk officieel opgericht, hoewel de oprichters al 30 jaar actief waren. De focus lag altijd op weegtechniek voor de industrie, wat het fundament legde voor ons bedrijf.

Custom made weegoplossingen
Ons verhaal

De groei van Halk

Gedurende vijf generaties heeft Halk zich ontwikkeld als een specialistisch technisch bedrijf, waarbij weeg- en vulinstallaties altijd centraal stonden. Vanaf de jaren tachtig begon Halk zich te richten op speciale opzakinstallaties en grootschalige ontwikkelingshulpprojecten, naast industriële weeginstallaties.

Mobiele opzakinstallatie
Ons verhaal

Onze tegenwoordige tijd

Halk concentreert zich vandaag de dag voornamelijk op de ontwikkeling van elektronische plateauwegers en mobiliteitsoplossingen, met uitgebreide servicediensten en wereldwijde activiteiten. Daarnaast worden veel turn-key en custom-made weegoplossingen ontwikkeld voor een vaste klantenkring.

Team bij Halk
Ons verhaal

Onze toekomst

Voor de toekomst richt Halk zich op verdere innovatie en groei, met een focus op het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en maatwerkoplossingen voor onze klanten. We blijven streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen en blijven ons wereldwijde bereik uitbreiden om aan de behoeften van een groeiende markt te voldoen.

  • 1881
  • 1980
  • Heden
  • Toekomst
over ons

Allround in weegtechniek

Bij Halk zijn we gespecialiseerd in alle aspecten van weegtechniek. Met een breed scala aan oplossingen en diensten zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de industrie. Of het nu gaat om het wegen, doseren of transporteren van bulkproducten, wij hebben de expertise en technologie om aan al uw behoeften te voldoen.

 

Meer dan 140 jaar ervaring

Met meer dan 140 jaar ervaring in de industrie, is Halk een naam die synoniem staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Gedurende deze lange geschiedenis hebben we een schat aan kennis en expertise opgebouwd, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige oplossingen te leveren die voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende klanten.

Onze kracht

Bij Halk geloven we in het leveren van hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan de hoogste normen in de industrie. Onze kracht ligt in onze flexibiliteit, maatwerk en diepgaande kennis van onze branche. We streven ernaar om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen, met oplossingen die zowel innovatief als betrouwbaar zijn.

 

Leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf zijn we toegewijd aan het opleiden en begeleiden van jong talent in de metaalbewerkingsindustrie. Bij Halk bieden we een stimulerende leeromgeving waarin jonge professionals kunnen groeien en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Met een team van ervaren mentoren en een passie voor het vak, streven we ernaar om de volgende generatie vakmensen op te leiden en te inspireren.

ISO 9001:2015

Halk is sinds 2009 ISO-gecertificeerd. De ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. We tonen hiermee aan in staat te zijn om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de toepasselijke wet- en regelgeving. We streven hiernaast naar het verhogen van de klanttevredenheid door de effectieve toepassing van het systeem met inbegrip van processen.

NMI-accreditatie

Als NMI-geaccrediteerd bedrijf voldoet Halk aan de hoogste normen op het gebied van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze accreditatie is een erkenning van onze toewijding aan excellentie in de weegtechniek en onze capaciteit om te voldoen aan de strenge eisen van klanten en regelgeving. Door onze NMI-accreditatie kunnen klanten vertrouwen op de precisie en betrouwbaarheid van onze producten en diensten, wat bijdraagt aan een verhoogde klanttevredenheid en vertrouwen.

Andere bedrijven van Ville Group

Ville Metaalindustrie & Apparatenbouw

Ville is dé allround plaatbewerker van de Hoeksche Waard en omstreken. Van plaatje tot volledig gemonteerde machine.

Unifortes Industrial Cleaning Systems

Unifortes ontwikkelt industriële wassers, drogers en automatisering. Al deze machines worden geheel in eigen huis gebouwd.

Aannemingsbedrijf Ville

Aannemingsbedrijf Ville is specilist op het gebied van bouwservice en onderhoud. Met ervaring binnen de utiliteitsbouw en civiele techniek.

1
GRATIS & VRIJBLIJVEND ADVIES

Neem direct contact op