Weegoplossingen

Alle weegoplossingen

Weegplateaus

Plateauweger EP6000

Plateauweger

Ontdek onze Plateauweger EP6000, geschikt voor gewichten tot 6000 kg, met gecoate milde staalpoeder en O.I.M.L. R60-gecertificeerde load cells.

Controleweegschaal EP150

Plateauweger

De HALK-EP150 weegschaal, met zijn robuuste constructie en gecertificeerde loadcel, biedt een veelzijdige oplossing voor nauwkeurige metingen.

Opzakinstallaties

Open zak installatie FW60-SL

Open zak installatie

Ontdek onze HALK-FW60-SL: een krachtige dubbele weger, die efficiëntie garandeert met een indrukwekkende capaciteit van 60 zakken per uur voor 50 kg zakken.

Open zak installatie MW120-DL

Open zak installatie

Ontdek onze innovatieve oplossing: twee onafhankelijke productielijnen, slim verpakt in speciaal ontworpen 20ft containers, bieden een indrukwekkende capaciteit.

Open zak installatie MW60-SL

Open zak installatie

Ontdek onze compacte en krachtige verpakkingsoplossing: een enkele productielijn met dubbele weegschaal, gehuisvest in een standaard 10ft container.

Big bag vulmachines

Big bag vulmachine FB60-SL

Big bag installatie

De HALK-FB60-SL Big bag vulmachine biedt efficiënte werking met een robuust stalen frame en geoptimaliseerde vul- en weegervaring, een betrouwbare keuze voor uw productieproces.

Big bag vulmachine MB120-DL

Big bag installatie

De HALK-MB120-DL: Twee geavanceerde productielijnen in speciaal ontworpen 20ft containers tillen uw productiviteit naar ongekende hoogten.

Big bag vulmachine MB60-SL

Big bag installatie

Ontdek onze HALK-MB60-SL: een geïntegreerd systeem dat efficiënt vullen combineert en uw productiviteit maximaliseert door naadloze procesintegratie.

Accessoires

Sluitlijnen

Accessoire

Halk's sluitlijnen zijn cruciaal voor ons opzakconcept en kunnen los worden aangeschaft; met een scala aan opties passen we perfect bij uw verpakkingsbehoeften.

Transportbanden

Accessoire

Ontdek de essentie van operationele efficiëntie: onze op maat gemaakte transportbanden, nauwkeurig afgestemd op de unieke behoeften en processen van uw bedrijf.

Zakkenklemmen

Accessoire

Ontdek onze expertise: slimme, betrouwbare klemsystemen voor bulkmaterialen, van mechanisch tot pneumatisch, gegarandeerd afgestemd op uw behoeften.

Deskundig advies nodig?

Ontdek hoe Halk u kan helpen uw projectdoelen te bereiken met maatwerkoplossingen. We begrijpen niet alleen de technische aspecten, maar ook de unieke behoeften van uw project. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u ondersteunen bij het realiseren van uw visie.

Contact