Weegsystemen

Accessoires

Opties voor weegoplossingen

Met ons allesomvattende opzakconcept streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen bij het afvullen van zakken. Dit houdt in dat onze diverse opzakinstallaties zijn voorzien van een uitgebreid assortiment accessoires, afgestemd op uw weegoplossing en product.

Gratis adviesgesprek

Kenmerken van onze accessoires

  • Sluitlijnen: naailijnen en seallijnen.
  • Op maat gemaakte transportbanden.
  • Zakkenklemmen: mechanisch tot pneumatisch.
  • Halk-accessoires kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit.
weegoplossingen

Diverse producten opzakken

Streef naar perfectie in het opzakken van producten met ons totaal opzakconcept. Bij onze diverse opzakinstallaties bieden we een uitgebreid scala aan accessoires, namelijk diverse sluitlijnen, transportbanden en zakkenklemmen. Elk accessoire kan naadloos worden afgestemd op uw opzakinstallatie en product. Hierdoor bent u verzekerd van optimale prestaties en ongeëvenaarde bedrijfszekerheid. Laat ons u helpen om moeiteloos en met vertrouwen te opereren in uw opzakprocessen.

accessoires

Totaal opzakconcept

Naast ons assortiment opzakinstallaties bieden wij maatwerktransportbanden, diverse sluitlijnen en op maat gemaakte hoppersystemen die perfect aansluiten op uw wensen en productafhandeling. Hiermee creëren we voor u een complete opzakinstallatie van top kwaliteit, volledig afgestemd op uw behoeften.

 

Als u nog vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder! U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen.

Accessoires

Alle weegsystemen

Sluitlijnen

Accessoire

Halk's sluitlijnen zijn cruciaal voor ons opzakconcept en kunnen los worden aangeschaft; met een scala aan opties passen we perfect bij uw verpakkingsbehoeften.

Transportbanden

Accessoire

Ontdek de essentie van operationele efficiëntie: onze op maat gemaakte transportbanden, nauwkeurig afgestemd op de unieke behoeften en processen van uw bedrijf.

Zakkenklemmen

Accessoire

Ontdek onze expertise: slimme, betrouwbare klemsystemen voor bulkmaterialen, van mechanisch tot pneumatisch, gegarandeerd afgestemd op uw behoeften.

Deskundig advies nodig?

Bij Halk gaan we verder dan alleen het leveren van weegplateaus. Onze experts begrijpen niet alleen de technische aspecten, maar ook de unieke behoeften van uw project.

Contact

Andere weegsystemen

Alle weegsystemen

Hopper systemen

Ventielzak vulmachines

Big bag vulmachines

Opzak installaties

Weegplateaus