Over Halk

Service & onderhoud

Betrouwbare partner voor weegoplossingen

Onze service gaat verder dan het afleveren van een perfect product dat voldoet aan uw wensen en eisen. We willen graag dat onze machines u blijven bedienen naar volle tevredenheid. Mede daarom hebben we een eigen service en ondehoudsteam dat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaarstaat.

Onze services

Servicecontract

Bij Halk staan we altijd paraat om de beste onderhouds- en servicediensten te bieden. Onze flexibele servicecontracten kunnen op maat worden afgestemd naar de specifieke behoeften van elke klant. Met een toegewijd team zijn wij er om onze klanten betrouwbare ondersteuning te bieden.

Keuren & kalibreren

Bij Halk zijn we volledig bevoegd en uitgerust om op locatie keuringen en kalibraties van weegwerktuigen (NAW’s) uit te voeren. Met onze flexibele servicecontracten en toegewijd team van technisch experts staan we 24/7 paraat voor industriële bulk- en procesondernemingen die hoogwaardige kwaliteit nastreven.

Huren

Of het nu gaat om zware plateauwegers of controleweegschalen, wij hebben de oplossing. Met onze flexibele huuropties en toegewijd team van technisch experts staan we 24/7 paraat om aan de (tijdelijke) behoeften van onze klanten te voldoen.

GRATIS & VRIJBLIJVEND ADVIES

Neem direct contact op

Precisie in kwaliteit

De groeiende focus op wereldwijde regelgevingen en normeringen benadrukt het belang van kwaliteitssystemen in onze economie. De vraag naar controlefrequentie van weegapparatuur, gedreven door de eisen van opdrachtgevers, neemt toe. Om de gewenste kwaliteit te waarborgen, bieden wij volledig op maat gemaakte onderhoudscontracten aan, gebaseerd op de recentste ISO-normen, inclusief keuring en kalibratie.

Eigen keurmeesters

Om continu topkwaliteit te garanderen, beschikken wij over ons eigen team van kalibreer- en keurmeesters. We kunnen uw weegapparatuur op locatie keuren, indien gewenst met bijbehorend certificaat, zelfs als u uw weegapparatuur niet bij ons heeft aangeschaft. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u ontdekken wat Halk voor u kan betekenen? Aarzel niet en vraag een adviesgesprek aan.

Onze weegoplossingen