Weegsystemen

Hoppersystemen

Hoppersystemen

Ontdek de perfecte pasvorm voor efficiëntie en precisie met onze op maat gemaakte hoppersystemen, ontwikkeld in samenwerking met ons moederbedrijf Ville. Naadloos geïntegreerd met onze opzakinstallaties, maar ook volledig aanpasbaar aan uw bestaande systemen. Optimaliseer uw workflow en maximaliseer uw productiviteit met onze oplossingen op maat.

Gratis adviesgesprek

Kenmerken van de hoppersystemen

  • Passen naadloos op de opzakinstallaties van Halk.
  • Uitvoerbaar met niveaumelders voor bulktransportbanden.
  • Standaard uitgevoerd in staal, maar ook verkrijgbaar in andere metaalsoorten.
  • Standaard uitgerust met stofkappen om stofoverlast in uw werkruimte te beperken.
weegsystemen

Diverse uitvoeringen

Van robuust staal tot corrosiebestendig roestvaststaal, onze hoppersystemen worden geleverd in een scala aan materialen en afwerkingen. Terwijl onze standaardoptie vaak bestaat uit staal met een door de klant gekozen coating, omarmen we nu ook alternatieve staalsoorten zoals roestvaststaal, al dan niet met een eindcoating. Deze aanpassingen bieden een solide oplossing, met name bij het omgaan met agressieve stoffen, terwijl de hoogste kwaliteitsnormen behouden blijven.

 

Bij ons staat flexibiliteit voorop. Net zoals al onze andere systemen, worden onze hoppersystemen op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw opzakinstallaties. Op uw verzoek kunnen we deze systemen voorzien van niveaumelders, waardoor u de controle krijgt over het bulktransportproces. Dit garandeert niet alleen een optimale toevoer van producten, maar zorgt ook voor een efficiënte werking van uw installatie, zonder het risico van leeglopen of overlopen.

maatwerk

Maatwerk

Onze hoppers worden standaard uitgerust met stofkappen, waardoor stofoverlast in uw werkomgeving tot een minimum wordt beperkt. Zo kunt u met een gerust hart blijven werken aan uw projecten, wetende dat onze oplossingen zorgen voor een soepele en probleemloze werking.

 

Wij streven ernaar om uw specifieke behoeften te begrijpen en te voldoen aan al uw eisen. Met onze maatwerkoplossingen bent u verzekerd van een naadloze integratie en optimale prestaties, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het succes van uw bedrijf.

 

Deskundig advies nodig?

Bij Halk gaan we verder dan alleen het leveren van weegplateaus. Onze experts begrijpen niet alleen de technische aspecten, maar ook de unieke behoeften van uw project.

Contact

Andere weegsystemen

Alle weegsystemen

Accessoires

Ventielzak vulmachines

Big bag vulmachines

Opzak installaties

Weegplateaus