Over Halk

Keuren & kalibreren

Geaccrediteerde keuringen

Halk is volledig geaccrediteerd door het Nederlands Meet Instituut (NMi), dat door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie is aangewezen als de bevoegde instantie voor het keuren van niet-automatische weegwerktuigen (NAW’s).

 

Wij zijn uitgerust en gemachtigd om deze keuringen op locatie uit te voeren, waardoor we een aantrekkelijke partner zijn voor industriële bulk- en procesondernemingen die streven naar hoogwaardige kwaliteit. Jaarlijks maken veel ISO-9001-gecertificeerde bedrijven dankbaar gebruik van onze keur- en kalibreerdiensten. Bovendien zijn we zelf ISO-gecertificeerd.

Onze services

Keuren (ijken)

Voorheen bekend als “ijken”, het proces waarbij weegschalen worden gecertificeerd volgens wetgeving voor handelsdoeleinden.

Kalibreren

Kalibratie op locatie is mogelijk bij Halk. Daarnaast bieden we de optie om weegschalen naar onze werkplaats te verzenden voor kalibratie.

Reparatie

Wij repareren diverse typen weegschalen snel en effectief. Onderhoud is een belangrijk middel om weegafwijkingen te voorkomen.

GRATIS & VRIJBLIJVEND ADVIES

Neem direct contact op

Erkend bedrijf: keuren & kalibreren

Bij Halk begrijpen we het belang van nauwkeurigheid als het gaat om het keuren en kalibreren van weegschalen. Hoewel de termen vaak door elkaar worden gebruikt, zijn er subtiele verschillen die van cruciaal belang zijn voor de juiste werking van uw apparatuur.

 

Bij Halk kunt u vertrouwen op onze accreditatie door het Nederlands Meet Instituut (NMi), waardoor we bevoegd zijn om niet-automatische weegwerktuigen (NAW’s) te keuren volgens de hoogste normen. Met onze ISO-certificeringen en een track record van tevredenheid bij ISO-9001-gecertificeerde bedrijven, kunt u erop vertrouwen dat u met Halk kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wilt u direct een afspraak maken voor ijking of kalibratie, of bent u nieuwsgierig naar de kosten en mogelijkheden van een kalibratiecertificaat? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen uw weegprocessen te optimaliseren en uw nauwkeurigheid te waarborgen.

Onze weegoplossingen