Weegsystemen

Industriële opzakinstallaties

Opzakinstallaties

Met trots verspreid over de wereld, vindt u Halk’s opzakinstallaties. Elke opzakinstallatie wordt op maat ontwikkeld, geëngineerd en gebouwd, geheel volgens de wensen van onze klanten. Dankzij de robuuste constructie van deze weegsystemen en de nauwe samenwerking met onze klanten, hebben we een breed scala aan bedrijven wereldwijd aan ons kunnen binden.
Gratis adviesgesprek

Kenmerken van de industriële opzakinstallaties

  • Volledig geaccrediteerd door het NMI.
  • Maximale capaciteit van 120 zakken per uur.
  • Diverse uitvoeringen beschikbaar, mobiel en fixed.
  • Standaard verkrijgbaar in staal, maar ook diverse typen RVS.
weegsystemen

De Halk-opzakinstallaties

Halk heeft een jarenlange expertise in de ontwikkeling en fabricage van weeginstallaties voor het opzakken van diverse producten in open zakken. Onze opzakinstallaties omvatten systemen voor het opzakken van diverse (flowing) producten zoals: suiker, kunstmest, meel, poeders. De capaciteit van onze opzakinstallaties hangt sterk af van het type doseersysteem en de samenstelling van het product, maar is gemiddeld genomen 120 zakken per uur. Onze opzakinstallaties worden ontwikkeld en geproduceerd volgens de geldende OE en GMP normen, en zijn ijkwaardig uitgevoerd. Ze zijn verkrijgbaar in standaard gecoat staal of in volledig RVS, desgewenst ook afgewerkt met een coating.

meel, graan, kunstmest, poeders

Wereldwijd

Ontdek onze wereldwijde aanwezigheid met Halk’s opzakinstallaties. Met trots ontwikkelen, engineeren en bouwen we op maat gemaakte systemen die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten. Dankzij onze robuuste constructie en klantgerichte aanpak hebben we een breed scala aan bedrijven over de hele wereld als tevreden klanten mogen verwelkomen.

 

Onze opzakinstallaties onderscheiden zich door hun uitmuntende kwaliteit, hoge capaciteit en nauwkeurigheid. Beschikbaar in verschillende configuraties en gemakkelijk te integreren met aanvullende machines en processen, bieden ze een veelzijdige oplossing voor diverse industriële toepassingen. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Opzakinstallaties

Alle weegsystemen

Open zak installatie FW60-SL

Open zak installatie

Ontdek onze HALK-FW60-SL: een krachtige dubbele weger, die efficiëntie garandeert met een indrukwekkende capaciteit van 60 zakken per uur voor 50 kg zakken.

Open zak installatie MW120-DL

Open zak installatie

Ontdek onze innovatieve oplossing: twee onafhankelijke productielijnen, slim verpakt in speciaal ontworpen 20ft containers, bieden een indrukwekkende capaciteit.

Open zak installatie MW60-SL

Open zak installatie

Ontdek onze compacte en krachtige verpakkingsoplossing: een enkele productielijn met dubbele weegschaal, gehuisvest in een standaard 10ft container.

Deskundig advies nodig?

Bij Halk gaan we verder dan alleen het leveren van weegplateaus. Onze experts begrijpen niet alleen de technische aspecten, maar ook de unieke behoeften van uw project.

Contact

Andere weegsystemen

Alle weegsystemen

Accessoires

Hopper systemen

Ventielzak vulmachines

Big bag vulmachines

Weegplateaus