Weegsystemen

Big bag vulmachines

Big bag vulmachines

De big bag vulmachines van Halk bieden op maat gemaakte oplossingen voor het nauwkeurig laden en verladen van bulkproducten. Of het nu gaat om fixed of mobiele weegsystemen, onze machines worden ontworpen voor alle soorten big bags, met aandacht voor specifieke klantbehoeften en probleemoplossend vermogen.

Gratis adviesgesprek

Kenmerken van de big bag installaties

  • Volledig geaccrediteerd door het NMI.
  • Maximale capaciteit van 120 zakken per uur.
  • Diverse uitvoeringen beschikbaar, mobiel en fixed.
  • Uitgerust met een opblaasbare balg en een pneumatische sluiting.
weegsystemen

Hoge capaciteit vulmachine

Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en bouwen van big bag vulmachines weten we hoe we voor u dagelijks het verschil kunnen maken. Zo zijn onze big bag vulmachines uitgerust met een opblaasbare balg en een pneumatische sluiting die er niet alleen voor zorgt dat u big bags stofvrij kunt vullen maar ook dat u een hogere capaciteit kunt bereiken, met minder medewerkers, door de opblaasbare balg heeft u maar één medewerker nodig om de big bag aan te sluiten.

mobiel & fixed

Oplossing op maat

We bieden een scala aan maatoplossingen, waaronder stofvrij en optimaal vullen van big bags. Alles is mogelijk en we staan open voor uw specifieke behoeften. Kies uit onze diverse Big Bag vulmachines, met capaciteiten tot wel 120 zakken per uur, beschikbaar in zowel mobiele als vaste configuraties. Als u op zoek bent naar een big bag vulmachine die perfect past bij uw eisen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te adviseren over de beste mogelijkheden voor uw bulkprocessysteem.

Big bag vulmachines

Alle weegsystemen

Big bag vulmachine FB60-SL

Big bag installatie

De HALK-FB60-SL Big bag vulmachine biedt efficiënte werking met een robuust stalen frame en geoptimaliseerde vul- en weegervaring, een betrouwbare keuze voor uw productieproces.

Big bag vulmachine MB120-DL

Big bag installatie

De HALK-MB120-DL: Twee geavanceerde productielijnen in speciaal ontworpen 20ft containers tillen uw productiviteit naar ongekende hoogten.

Big bag vulmachine MB60-SL

Big bag installatie

Ontdek onze HALK-MB60-SL: een geïntegreerd systeem dat efficiënt vullen combineert en uw productiviteit maximaliseert door naadloze procesintegratie.

Deskundig advies nodig?

Bij Halk gaan we verder dan alleen het leveren van weegplateaus. Onze experts begrijpen niet alleen de technische aspecten, maar ook de unieke behoeften van uw project.

Contact

Andere weegsystemen

Alle weegsystemen

Accessoires

Hopper systemen

Ventielzak vulmachines

Opzak installaties

Weegplateaus