PLATEAUWEGERS

De elektronische plateauwegers (EP) van Halk zijn een begrip in de Rotterdamse haven en ver daar buiten. Ze zijn degelijk, betrouwbaar en kunnen op maat en in grote diversiteit aan capaciteiten worden geleverd.

Voor iedere vraag naar industrieële weegoplossingen kunt u bij ons terecht. Standaard leveren we plateuwegers met een capaciteit van 150 tot en met 6.000 kg. Maar Halk ontwerpt, construeert en fabriceert alle weeginstallaties zelf. Uw wensen zijn dus ons uitgangspunt, dus zoekt u bijvoorbeeld een zwaardere uitvoering, dan is dat geen enkel probleem.

Onze systemen zijn robuust, slim geengineerd en al dan niet voorzien van een kalibratiecertificaat. Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u heel specifieke wensen, stop met zoeken en neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

OOK TE HUUR

Heeft u tijdelijk behoefte aan een plateauweger, dan kunt u hem ook bij ons huren. Dit geldt zowel voor de zware pleauwegers als de controleweegschalen. Voor korte of langere termijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen.